Sienien ja oliivien kohtaaminen mustan tryffelin kanssa on luonut erinomaisen kerman, jonka maku on voimakas ja voimakkaasti erottuva. Metsän tunne valtaa ympäristön heti, kun purkki avataan.
Ainekset: viljeltyjä herkkusieniä (agaricus bisporus), oliiveja, kesätryffeliä (tuber aestivum Vitt.).
Vinkit: Suosittelemme meidän tryffelikreemiämme lihojen, sekä valkoisten että punaisten, kanssa, munien kanssa, herkullisena paahdetun leivän, pikkupurtavien ja näkkileivän päällä. Sitä voidaan käyttää myös täytteenä tortellineille ja ravioleille.
Tämän kerman idea syntyi ensimmäisestä värinäystä. Kaksi tuotetta, joiden värit olivat lähes vastakkaiset, mutta jotka molemmat vetivät huomiota. Artisokan sydänten yhdistäminen mustan tryffelin kanssa, kaikki oliiviöljyssä, on luonut erinomaisen tuotteen, jota voi käyttää täytteenä voileivissä, pizzoissa ja focacceissa.
Ainesosat: artisokat (65 %), oliiviöljy, oliivit, kesätruffeli (tuber aestivum Vitt.) 5 %, suola, aromit.
Vinkit: Erinomainen mauste pääruokiin, vaaleisiin lihoihin tai kastikkeiden pohjaksi.
Ainesosat: kesätruffeli (Tuber aestivum Vitt.), oliiviöljy, suola, aromi.
Vinkit: ihanteellinen pääruokiin, carpaccioon, keitettyihin tai paistettuihin vaaleisiin lihoihin ja se voi jopa täydentää joitakin jälkiruokia.
Saatavilla myös 500 g pakkauksessa.
Mustatruflikarpaccio on yksi kysytyimmistä tuotteista sen hienostuneen, voimakkaan mutta miellyttävän maun vuoksi.
Sitä etsivät sekä kokit että yksityisasiakkaat, jotka suosivat tuotetta, joka sisältää kaiken tarvittavan antaakseen ruoille oikean tasapainon ja maun.
Uniikki tuote.
Ainesosat: Hunaja, musta tryffeli 0,5% (Tuber melanosporum Vitt. - alkuperä Italia), aromi
Ihanteellinen kypsytettyjen juustojen ja lardon kanssa tai jälkiruokien valmistamiseen.
PERLE on aina ollut yksi lippulaivatuotteistamme. Intensiivinen ja pehmeä maku sopii moniin ruokiin, alkupaloista pastaan ja lihaan. Tätä tuotetta pidetään poikkeuksellisena suurimpien kokkien keskuudessa.